TIMBALERS I DRAGOLINS ANEM A LA FRUITERIA

LA ÚLTIMA SETMANA ABANS DE VACANCES DE NADAL, QUAN LES CLASSES DE P-3 JA ESTAVEN FORÇA ADAPTADES  A L’ESCOLA, VAM DECIDIR ANAR A UNA FRUITERIA DEL BARRI. UN COP ALLÀ VAM PODER VEURE LES DIFERENTS FRUITES I VERDURES QUE HI HAVIA I VAM DECIDIR COMPRAR PERES, POMES, TARONGES, PLÀTANS, MAGRANES… TAMBÉ VAM APROFITAR PER FER UN TOMB AL VOLTANT DE L’ESCOLA I CONÈIXER ELS DIFERENTS COMERÇOS QUE HI HA. VAM VEURE UNA FARMÀCIA, UNA PERRUQUERIA, UN FORN DE PA, SUPERMERCATS, UNA BÚSTIA, UNA BIBLIOTECA, RESTAURANTS…

DESPRÉS, COM EL TEMPS ACOMPANYAVA, VAM ESMORZAR AL PARC ON VAM PODER GAUDIR UNA BONA ESTONA.

L’ENDEMÀ, VAM APROFITAR PER OLORAR, TOCAR, I TESTAR LES FUITES QUE HAVÍEM COMPRAT. ESTÀVEM MOOOLT BONES!

CLIQUEU A LA IMATGE SI VOLEU VEURE LES FOTOS!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *