TIC

MOLT BON DIA NENS I NENES!

COM ESTEU? JA HEU FET LES RUTINES? HEU CANTAT LA CANÇÓ DEL BON DIA? I HEU MIRAT EL TEMPS? HEU CANTAT EL RAP DE LES LLETRES? SÉ QUE US AGRADA MOLT.

Avui ens tocaria anar a l’ordinador sabem que us agrada molt.Per això us proposem que repasseu des de casa el joc que vam estar practicant l’últim dia a l’aula d’ordinadors. Hi ha alguna sopa de lletres que no la vam fer perquè era una mica complicada però tot lo altre ho sabeu fer molt bé. Quan anem a informàtica intentem fer jocs relacionat amb els temes treballats a la classe. Amb l’arribada de la primavera hem estat descobrint què passa amb la seva arribada i aprenent el nom dels insectes i flors.

VINGA ENDAVANT!!!

JCLIC LA PRIMAVERA

https://clic.xtec.cat/projects/estacio2/primaver/jclic.js/index.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *