Expressió corporal

Hola nens i nenes de P4!!!

Us proposo començar la sessió d’expressió corporal exercitant una mica el cos fent els 7 minuts de la taula de PRIMAVERA DEL TIRABUIXÓ. Fa pocs dies ens la van venir a ensenyar però sabem que us agrada molt. Ja sabeu que ens ajuda a activar i despertar el cos així com també a connectar el cos amb la ment per poder aprendre millor.

Us animo a fer-ho en família. Ja veureu que bé ho passareu!!

Vinga endavant!!

I ara us proposem fer uns quant exercicis de IOGA imitant algunes postures d’animals i elements de la natura .  Fa uns dies vam estar practicant a l’escola segur que us en recordeu. El ioga es una pràctica que connecta el cos, la respiració i la ment. Es fan exercicis de respiració i meditació per millorar la salut en general.

 

EL CIGNE

EL GOS I EL GAT

LA LLUNA

I PER ACABAR SI CLIQUEU A LA IMATGE TROBAREU UN VIDEO  PER SI TENIU GANES DE PRACTICAR UNA MICA MÉS.

Que vagi molt bé!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *