Descoberta

BON DIA NENES I NENS!

Com ja sabeu fa dies vam estar fent activitats sobre el tema : COM ET CUIDES LES DENTS? Estem aprenent moltes coses sobre les dents; com mantenir-les netes, quins aliments ens ajuden a mantenir-les sanes i quins produeixen càries, quantes vegades ens les hem de rentar, què és el fluor…i moltes coses més.

Per començar us poso aquesta cançó que ens explica la importància de rentar-se les dents després de cada àpat.

Dilluns a l’obrir la CAPSA MÀGICA  que de tant en tant ens porta coses molt interessants. Vam trobar el joc: “LES TEVES DENTS QUÈ MENGEN?” hi havia dues dents: una SANA I una MALALTA. i dins una capseta hi havia imatges d’aliments amb molt de sucre i que menjar-ne sovint poden produir càries i altres aliments que no tenen sucre i ens ajuden a mantenir les dents sanes. Vam aprendre a classificar quins aliments ens fan mal bé les dents i quins no.

Doncs ara podreu fer l’activitat vosaltres a casa.

Necessitareu:

  • COLORS
  • PEGA
  • COLA
  • L’ACTIVITAT QUE TENIU DINS  LA MALETA VERDA. Clicant la imatge veure l’activitat que heu de fer.

A dins de la maleta verda teniu l’activitat. En un full teniu els aliments; els heu de pintar i heu de triar els que us agrada o els que mengeu sovint. Llavors quan els tingueu pintats i retallats. Haureu de classificar els aliments i enganxar a sota de la dent sana els aliments que porten poc o gens de sucre i a sota de la dent malalta els que tenen molt de sucre i produeixen càries.

RECORDEU!!Retalleu les imatges amb ajuda d’un adult perquè ja sé que en sabeu molt tots i totes de retallar però necessiteu que algú us vigili, d’acord?

Desitjo que n’apreneu molt amb l’activitat!!

Quan torneu a l’escola porteu l’activitat que ens la mirarem entre tots!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *