Solidaritat

Ja fa uns dies que estem parlant de la SOLIDARITAT als bons dies i continuem, a través de contes, cançons, imatges… A més, també, hem rebut la visita del PIETRO DE L’AMORE que ens ha explicat el projecte solidari amb el qual col·laborem aquest curs. És a l’Índia i necessiten ajuda per poder aprofitar l’aigua dels mesos de pluja per a tot l’any. Van patir unes inundacions al 2018 i ara estan en una situació molt crítica. Les salesianes d’allà estan ajudant i han fet aquest projecte.  Així doncs en Pietro ens va proposat omplir unes guardioles fetes amb ampolles d’aigua per tal d’aconseguir, amb la col·laboració de totes i tots, una mica de diners per poder-los enviar al projecte, de manera que puguin tenir els cultius molt més productius i millorin les seves condicions de vida.

MICA EN MICA S’OMPLE LA PICA!!!

 

Per tant, donar les gràcies a tots i totes els que esteu col·laborant portant alguns diners, si algú encara vol, encara hi sou a temps! Fins demà a la tarda no li donarem al Prieto de l’Amore.

Moltes gràcies!!! POSA-LI COR A LA SOLIDARITAT!!!

Comparteixo uns curts que hem vist al llarg d’aquests dies que ens ha ajudat a  de la solidaritat:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *