Nou front d’investigació

En una conversa, a l’estona de projecte interdisciplinari, recordant els animals que viuen a la sabana, han començat a sortir altres animals de la granja. Una de les coses que hem estat parlant és de les gallines i de seguida molts han dit que ponen ous i surten pollets, però altres deien que els ous que comprem no surten pollets i ens ha sortit una nou front d’investigació: “¿Com neixen els pollets?

Així doncs hem començat a investigar. Hem vist un conte que hem après motes coses sobre els ous que ponen les gallines i ous d’altres animals. Ens ha aclarit molts dubtes, però encara no sabem com és que uns ous si que neixen pollets i d’altres no, hem de continuar investigant.

Aquí teniu el conte per si el voleu explicar a casa:

També hem fet altres activitats a la pissarra digital que ens està aproximant a conèixer més coses sobre els animals de la granja.

Seguirem investigant!

També hem escoltat aquesta cançó de la gallina:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *