Som notícia!

Les notícies per nosaltres és tot el que li donem importància del nostre entorn, qualsevol cosa que heu fet, que hagi passat i ho volgueu compartir a la classe no oblideu de portar-ho i explicar-ho. Pot ser qualsevol suport: una foto, un tríptic, una llista de la compra, una recepta, un paper que heu trobat i té sentit per vosaltres, alguna cosa important que volgueu compartir etc a ells els hi encanta explicar-ho i ensenyar i nosaltres ens encarreguem de donar-li el sentit més pedagògic. Animeu-vos famílies i més ara amb aquests dies de vacances segur que ens poden explicar moltes coses que han passat en aquests dies.

Un exemple és la notícia d’en Guiu. “He trobat un paper on hi ha moltes lletres” .Va trobar a la bústia de casa seva un tríptic amb la carta d’un restaurant que portava menjar a domicili i li va cridar molt l’atenció totes les lletres que hi havia, de fet, va trobar varies vegades la lletra de la seva mama i ens la va mostrar on era en el paper i  la va dibuixar a la pissarra.

Ha estat genial que volgués compartir amb nosaltres aquest moment important per a ell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *