Ja hem iniciat les investigacions

Sabeu que els lleons viuen a la Sabana?

I que poden pesar 200 kg?

I que aquest cabell tan bonic que té el mascle es diu CRINERA?

Doncs sí tot això ho hem après a partir d’un conte i d’un vídeo després que en una conversa parlant sobre els ninos que més ens agraden comencessin a parlar sobre on vivien els lleons, en aquest moment van sorgir diferents hipòtesis i això ens ha convidat a investigar-ho.

Us l’adjunto per si el voleu veure a casa també:

A partir d’aquí hem parlat sobre molts aspectes i ens hem preguntat moltes coses, sobretot quan vam escoltar que els lleons poden arribar a pesar 200 kg.

  • I què és 200 kg? Això és una pregunta que va sorgir mentre parlàvem de què pot pesar 200 kg, i nosaltres? Quant pesem? Doncs teníem unes hipòtesis però gràcies a la bàscula que he portat han pogut fer diferents comparacions i apropar-se una mica més al món dels números, veient que estan en el nostre dia a dia i en l’entorn quotidià.

Ens voleu veure com hem gaudit amb aquesta activitat?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *