Aquesta setmana hem tornat a començar ambients!

Ja hem tornat a fer ambients i aquesta setmana hem gaudit de l Toca – toca i Explora!

Ha estat genial experimentar a les taules sensorials amb diferents materials que inspiraven aspectes de l’hivern com el gel i l’aigua, i a l’altra safata hem representat com i fos neu amb la sal , el coto fluix i el porexpan. Hem pogut fer transvasaments amb molts estris i hem jugat amb alguns dels animals que viuen al Pol Nord,

També hem fet alguns experiments que ens ha encantat observar i tocar com un volcà, neu artificial i hem intentat simular una turmenta de neu, però aquest últim no ens ha sortit del tot bé.

A més a la nostra taula de llum hem creat colors a partir de diferents materials, barrejats. Ha estat molt emocionant.

Finalment, avui divendres, hem gaudit d’anar a l’ambient explora al qual per la situació actual no podem anar sempre, però ens ha encantat veure els peixos i les tortugues una altra vegada i altres materials que no havíem vist.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *