Juguem amb gel

La setmana passada, parlant de l’hivern, vam veure unes imatges de diferents coses que passen a l’hivern. Concretament una ens va cridar l’atenció, en la que hi havia gel i uns pingüins. Llavors, vam començar a preguntar-nos per què es feia gel i també per què neva.

A la conversa van sortir coses genials sobre el gel i la neu. Què és, què ha de passar perquè nevi? Per què, a vegades, ens trobem els vidres del cotxe congelats? També fèiem diferents hipòtesis.

Per això, ahir, vaig portar un bloc de gel amb una mica de pintura de color blau com si fos aigua del mar i ho vam posar a la taula sensorial.

El vam tocar i vam descobrir que era fred i dur, així doncs, vam parlar sobre què passaria si el deixèssim allà i de seguida, van dir que es desfaria. Així doncs vam parlar sobre per què es desfà el gel i de quina manera es desfaria ràpid.

Després, vam  poder jugar amb alguns animals en el gel i a l’aigua, i això ens va convidar a parlar sobre quins animals viuen a l’aigua, en el mar i oceans i quins altres viuen on fa molt fred i hi ha gel.

Mireu que bé ens ho vam passar explorant el gel!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *