ELS TERRORISTES I LES DROGUES. ÓSCAR CORTIT

ELS TERRORISTES I LES DROGUES

ÓSCAR CORTIT NORTE, 11 anys
31 de març del 2008

Avui en dia els terroristes, són de totes les races a més la banda E.T.A (que crec que tothom la coneix).
També les drogues quan volen passar droga d’un país a l’altre utilitzen a persones per passar-la d’un país a l’altre Aquestes persones o acaben a la presó o els detenen.

CEIP ELISA BADIA

BARBERÀ DEL VALLÈS

 

hpim0471.jpg

VULL AIGUA !!

Petita presentació que ens ajudarà a reflexionar sobre quin és el futur que volem deixar als nostres fills, nets i futures generacions.

L’aigua és un bé natural imprescindible per a la vida. Actualment l’estem desbaratant tot i estar en fase d’alerta 2 per sequera.

Pensem, reflexionem i no ens quedem amb els braços creuats.

[slideshare id=322946&doc=el-agua-en-el-2070-120656545833943-4&w=425]

ÒSCAR GARCIA

INTERNET A L’AULA

El proper més d’abril començarà el I Congrés Virtual d’Internet a l’Aula, així com també hi haurà unes sessions formatives presencials per docents el 26, 27 i 28 de juny. Pot ser molt interessant poder assistir o col·laborar en aquest congrés donat l’impuls que volem donar a aquest recurs en el nostre centre.

http://www.congresointernetenelaula.es/?page_id=94

ANIMEU-VOS!!

ÒSCAR GARCIA

LA CONTAMINACIÓ ACÚSTICA DEL PATI DE L’ELISA BADIA

En aquest article veureu un dels diferents treballs fets pels alumnes de 6è de l’escola Elisa Badia de Barberà del Vallès.

Aquests treballs estan fets amb la interfície captadora de dades Ecodad que tenim al Laboratori amb suport TIC del centre.

http://phobos.xtec.cat/ceipelisabadia/doc/CONTAMINACIO ACUSTICA DEL PATI.doc

Aquest és un exemple del treballs que fem al taller de Laboratori de Cicle Superior. Si vols veure més treballs pots entrar dins del bloc de l’aula de ciències del CEIP Elisa badia. http://blocs.xtec.cat/ecodad/

ÒSCAR GARCIA

Bibliografia d’interés. Ed.Infantil: Intel·ligència emocional, gelosia, pors, autoestima, …

Fa un parell de setmanes es va fer a Castellar del Vallès un seminari, organitzat per Psico Valles, sobre Educació Infantil: intel·ligència emocional, gelosia, autoestima, pors, etc. . Situacions, totes, que ens poden ajudar en el dia a dia amb els nostres alumnes o fills.

D’aquest seminari ha arribat a les meves mans una bibliografia per aforntar situacions diverses situacions ja sigui com a mestre o com a pares.

M’ha semblat interessant penjar dita bibliografia, ja que ens pot ajudar a resoldre algunes situacions, que sovint ens deixen sense resposta .

BIBLIOGRAFIA SOBRE LÍMITS I NORMES

ÒSCAR GARCIA