2.2 Encapsulem: de nano a macro

Com que no disposem del material ni les condicions per fer una nanoencapsulació, ho farem a escala macro.
Sou capaços de fer-nos un esmorzar encapsulat?

  • Heu de fer 4 grups. Cada grup haurà d’elaborar una cullera degustació d’un aperitiu amb una base de làctic i una o més fruites, utilitzant les tècniques d’esferificació.
  • Activitat 5

*(L’esferificació consisteix a provocar la reacció de l’alginat amb el calci (ja sigui a través de clorur càlcic, gluconolactat o bé amb aliments amb alt contingut en calci), fet que fa gelificar externament el líquid, i així l’encapsula).

APERITIU 1: Cullera de Iogurt amb perles de cocacola
APERITIU 2: Cullera d’amanida capresse
APERITIU 3: Cullera de formatge blau amb perles de plàtan
APERITIU 4: Cullera de parmesà amb kiwi