El projecte

El Museu Virtual d’Art Religiós neix amb la finalitat de donar a conèixer els diferents punts d’interès de la Parròquia Santa Maria i de relacionar l’art amb els 7 sagraments.

Per què hem escollit l’Església de Blanes?

Com que el lloc on els cristians reben aquests sagraments és l’església, vam decidir escollir l’església de Blanes  perquè és un temple força interessant pel seu contingut artístic i perquè representa bona part de la història del nostre poble i de la vida de molts dels seus habitants.

Per què hem decidit crear un Museu Virtual?

Quan entrem en una església, una ermita, una catedral… veiem moltes coses però, realment les sabem interpretar? Moltes vegades és el que li passa a la gent que entra a visitar la Parròquia de Blanes i per això ens vam plantejar que aquest projecte podia donar resposta aquesta necessitat.

Per fer-ho possible s’han seleccionat 18 punts d’interès del temple. Al costat de cada punt hi ha un codi QR que enllaça amb aquest web. Concretament cada punt disposa d’un vídeo explicatiu i analític del punt d’interès.

Per visualitzar el vídeo només cal utilitzar el codi QR de cada punt o entrant directe aquest web a l’apartat anomenat: Punts d’interès del temple.

image