El Bandoler

Els nois i noies de 5è i 6è de Sucs i Gimenells i els nois i noies de 3er, 4rt, 5è i 6è de Pla de la Font ens han preparat una cançó molt maca del cantautor Lluís Llach. No només han cantat, a més, han tocat els instruments per a fer un acompanyament fantàstic. Per aquest motiu, podreu sentir diverses versions de la mateixa cançó.

Continue reading

La guitarra (4rt de Gimenells)

Benvolguts nens, nenes, pares, mares i mestres. Hem treballat les guitarres elèctrica i espanyola. Hem buscat informació a l’ordinador sobre aquests instruments i hem seleccionat la més important. Hem vist totes les parts de les guitarres i ara ja les coneixem. Les hem tocades i les hem fetes sonar. Hem apuntat alguns dubtes i observacions. També hem vist un video sobre com es fan les guitarres. Finalment, hem fet un informe. Hem aprés molt de les guitarres i esperem que us agradi.

Continue reading

La guitarra (3er i 4rt de Sucs)

Hola amics i amigues, els nens i nenes de 3er i 4rt de Sucs hem treballat les guitarres espanyola i elèctrica. Hem buscat informació sobre les guitarres a l’ordinador i hem seleccionat la informació amb una fitxa.  Hem observat les guitarres, les hem tocades i hem apuntat la informació i els dubtes. També vam veure un video sobre la fabricació de les guitarres. Finalment hem escrit un informe amb tota la informació. Ens ho hem passat molt i bé i esperem que us agradi.

Continue reading

La pastoreta

Els nens i nenes de primer i segon canten la cançó de la pastoreta:

“És el primer cop que enregistrem una cançó i a més, ho hem fet sense música. Ens ha agradat molt sentir les nostres veus gravades,  gràcies a això podem saber fàcilment com hem de millorar  a l’hora de cantar”.

Continue reading