La Cantània: A de Brossa

Com cada curs els alumnes de 5è participen al projecte de l’Auditori.

Aquest curs la Cantània es titula: A de Brossa i està inspirada en els poemes de Joan Brossa. Està escrita per la Marta Gil i composada per l’Eduard Iniesta.

El concert es farà el 20 de maig a les 20h al Kursaal de Manresa.

Per anar estudiant les cançons us deixo l’enllaç del youtube on han anat penjant les cançons.

El moianès canta: Els aprenents de solfa

Si voleu anar estudiant les cançons us passo un enllaç: https://soundcloud.com/escolademusicadegracia/sets/els-aprenents-de-solfa

Aquest curs els alumnes de participen en un nou projecte engegat al moianès: El moianès canta.

El Moianès Canta és una activitat que té dos objectius molt clars, per una banda proporcionar als alumnes de les escoles del Moianès la possibilitat de participar en la interpretació d’una cantata en un concert a Moià  el divendres 29 de març, i per l’altra facilitar a totes les escoles de la comarca una activitat que els permeti treballar plegats amb un objectiu comú.

En aquesta primera edició, El Moianès Canta, organitza una cantata pels alumnes dels cicles mitjà i superior, reunint per primer cop algunes de les escoles de la Comarca del Moianès, aplegant uns 180 alumnes dalt de l’escenari, acompanyats pels alumnes i mestres de l’Espai Musical de Moià (orquestra de Collsuspina) i una vintena de músics. La cantata que es proposa per aquesta edició és Els Aprenents de Solfa d’Albert Gumí.

A les hores de música els vostres fills/es aniran treballant les cançons.

 

 

Per a més informació podeu anar a aquest enllaç :http://blocs.xtec.cat/elmoianescanta/