Featured post

EL MUSEU. Centre d’Interpretació Cultural Tacte-Audiovisual.-

Més informació sobre el Museu de Cabacés. El full d’instruccions per a les visites.

Estem en construcció del full, el museu ja es pot visitar. Vostè també pot col.laborar amb la seva opinió   info@cooperis.cat

Fotos sobre el Museu http://blocs.xtec.cat/museu/

El Museu com a projecte de Centre d’Interpretació de l’Art, de la Història i de la Natura Local

Featured post

Els horaris i el contacte del Museu i el contacte amb “””Priorem el Museu)))….-

Aquest bloc és propietat i gestionat en un principi per Ferran3, coordinador de Priorem Priorat, no és el bloc oficial del Museu de Cabacés.

HORARI de visites del Museu amb guia segons demanda:

Dissabtes i diumenges de dos quarts d’onze del matí a dos quarts de dos de la tarda.

Horari de missa dominical: Tres quarts de dotze del matí. Visita abans i després de la missa del Retaule Gòtic.

Temps social per a organitzar activitats culturals públiques al Museu: Entre dos quarts d’una i la una. Màxim de duració fins dos quarts de dues de la tarda.

Altres espais de cultura i oci:

           Biblioteca Municipal,  Societat Recreativa , Piscina

 E-mail de contacte del museu (guia del museu  i regidora de Cultura):  museudecabaces@gmail.com

E-mail de contacte del gestor d’aquest bloc:  info@cooperis.cat

Agraits ens comuniqueu qualsevol suggeriments i consideració per a millorar.

 

02.- Valors i normes sobre l’ús d’aquest bloc: http://blocs.xtec.cat/museudecabaces/

Els valors d’aquest bloc són:

1.- Coordinar i fer difusió dels serveis i de les activitats que es porten a terme al municipi de Cabacés que puguin tenir interès general i públic.

2.- La difusió serà digital a arreu del món de persones catalanes, en entitats dins del Territori de parla Catalana i dins de Catalunya..

Les normes sobre l’ús d’aquest bloc són:

1.- Cada servei i cada persona que vulgui fer difusió de continguts els ha de comunicar a  info@cooperis.cat

2.- Així com cada entitat que organitzi activitats les haurà de fer saber en la mateixa adreça, si vol que consti en aquest bloc.

3.- Aquest bloc es renovarà d’acord a les novetats informades, es decau qualsevol responsabilitat  sobre les dades emeses en el cas que no s’hagi fet la comunicació prèvia d’activitats, horaris i altres continguts que puguin desorientar a les persones lectores-

4.- Les persones i entitats anunciades també faran  difusió d’aquest bloc a la fi de que les persones interessades puguin consultar-lo davant decisions d’organitzar viatges o excursions.

Estem oberts a consideracions, suggeriments i altres comentaris que siguin positius per a la millora d’aquest bloc.

03.- Memorial Priorem Cabacés.-

Activitats del Memorial Priorem Cabacés de totes les persones i entitats que es puguin sumar a aquest objectiu.

El Memorial Priorem Cabacés es presentarà el proper dia 05 d’ agost a les 07 de la tarda a la sala de l’Amistat, al costat de la sala del cine de la Societat Recreativa, com acte del 25 aniversari de CERADAI i que consistirà en presentar el projecte i entrevistar al metge Sr. Josep Cid.

Altres enllaçoc sobre el Memorial Priorem Cabacés

http://blocs.xtec.cat/cabaces

Memorial Priorem Priorat

http://www.radiofalset.fm/programes/priorem-priorat

http://blocs.xtec.cat/priorempriorat

http://blocs.xtec.cat/priorat/

Constitueix a favor de la Memòria Priorem de persones, recursos, iniciatives, organitzacions, rutes culturals i excursionistes , espais naturals i museu de Cabacés

1.- Activitats socials, culturals i/o formatives i/o d’oci.  2.- Recull de fotografies digitals.  3.- Recull de gravacions orals

Que es donarà còpia de seguretat a l’Arxiu Comarcal del Priorat.

FACILITEU CÒPIES DIGITALS I UN EXEMPLAR DEL QUE FEM LES PERSONES I LES ENTITATS A L’ARXIU COMARCAL DEL PRIORAT. ÉS LA NOSTRA MEMÒRIA

04.- Activitats al voltant del Museu d’interès general.-

Del dia 07 al 28 d’agost Petita Exposició ALL de llibres i d’obres d’art (pintura, fotografia) etc. ALL (Art Llibres Locals).

Es tracta que autors/es fills/es i descendents del  poble, estiuejants o residents temporals o permanents poden exposar les seves obres o els seus llibres.

On ells siguin els autors o el poble o el seu municipi sigui el contingut tractat.

Els llibres i les obres s’han de dur en hores de visita del Museu els dies 30 i 31 de juliol i el 06 d’agost. O els dies i hores que el Museu anunci per pregó.

05.- Altres entitats i associacions amb activitats d’interès general.-

ASSOCIACIONS PER ORDRE ALFABÈTIC AMB POSSIBLE INTERÈS D’ANUNCIS:

En aquest article trobarem activitats d’entitats que s’organitzen de forma cooperant entre elles. Dies cooperants són la Fira de l’Oli Baronia i la Festa de la Foia 05 d’agost. Les activitats puntuals de les entitats s’han d’informar a info@cooperis.cat i s’exposaran en el bloc:http://blocs.xtec.cat/cabaces/. Tot seguit la relació d’entitats del poble i activitats cooperants:

CAÇADORS

CERADAI 

Dia 30 de juliol a les 20 hores al Lloar, V Acte públic Mental per la pau i la llengua. Els masos i l’espai natural de la Moleta i dels Rogerals. Presenta l’acte l’alcalde. intervindran En Ferran 3 i En Jaume Sabaté. Organitza CERADAI amb el suport de l’Ajuntament del Lloar.

Del dia 01 fins al dia 07 d’agost, el X campionat d’escacs. El dia 07 lliurament dels premis. També s’iniciarà el campionat de futbolí. Amb entrevistes a la fresca O.L.I. (Oralitat, Lectura Interactives). Col.labora la Societat Recreativa.

Divendres, dia 05 d’agost a les set de la tarda, 25 aniversari de CERADAI. Entrevista presencial  al Sr. Josep Cid. Altres intervencions En Joan Masip (alcalde 1986-1995), Estefania Castellví, entre altres. Entrevistes i iniciatives locals. tot a la sala de l’amistat al costat del cine de Cabacés. Col.labora la Societat Recreativa.

Dissabte, dia 06 d’agost a dos quarts de set de la tarda primer Fòrum d’Internautes Locals (FILS) i presentació del Cercle d’Amics de Fòrums d’Internautes Locals. A dos quarts de set de la tarda a la Biblioteca municipal. Col.labora l’Ajuntament de Cabacés.

Dissabte dia 06 al ball de l’Associació de Dones i el dia 07 a la cantada d’haveneres, de l’associació de jubilats, tastets culturals amb Carles Prats i Ferran 3

Divendres, dia 26 d’agost a les 10 de la nit a la sala del cinema, 25 aniversari de CERADAI. Temes de persones d’església: parlarem sobre Mn. Joan Masip, la Sebastiana, el cardenal Carles, Mn. Roman i altres temes en línea. La parròquia oferirà la pel.licula Teresa de Calcuta. Avui 101 anys del seu naixement. El Mn. Rambla en farà la cloenda. Coopera la Parròquia i col.labora la Societat Recreativa.

COOPERATIVA, DONES, FUTBOL, JOVES, JUBILATS, PARRÒQUIA, REGANTS, SOCIETAT RECREATIVA

07.- Altres serveis:

1.-  Bar de la Societat Recreativa

Horari coincident amb agrobotiga dissabte de 11 a 14 hores  i de diumenge de 10 a 14 hores.

Horari general:  del dilluns 19 a 24 hores, dimarts i dijous de 19 a 01 hores, dimecres de 10 a 13 i de 19 a 01 hores, divendres i vifgilies de festa de 19 a 01,30 hores, dissabte de 11 a 14 hores i de 19 aa 02 hores i diumenge de 10 a 01 hores.

2.- Agrobotiga. Tot tipus de productes del camp. En especial l’oli i el vi Baronia de Cabacés

Clica horari:

http://coopcabaces.com/postnuke/index.php?module=agrobotiga  

3.- Biblioteca municipal.

Clica per horari de la biblioteca municipal.

 http://blocs.xtec.cat/museudecabaces/page/2/ 

4.- Restaurant Neus. Clica per a més informació:

 http://www.turismepriorat.org/ca/organitzat/restaurants/neus