RECURSOS D´AULA

Pàgines de recursos d’aula

Publicat per: Jesús, a General, Programari

A continuació us posem els links per accedir a algunes pàgines que us seran de profit per treballar a l’aula i reforçar els continguts curriculars.

1.- El Ceip Diputació té diferents motxiles que contenen exercicis graduats per nivells.

2.- El web de la teresa disposa de molt de material per tal d’aplicar a l’aula.

3.- Mundos mágicos conté un index de paraules que ens serviran per trobar exercicis relacionats amb la materia a treballar.

4.- Càlcul mental. En aquesta pàgina mijançant el joc podem competir en diferents proves que activaran la nostra capacitat de càlcul. Els alumnes poden crear la seva sala amb la contrasenya corresponent per tal de limitar l’accés.

5.- Àlbums web picassa. Són reculls de materials públics per treballar amb els alumnes sobretot de parvulari i per fabricar material adaptat per a l’aula d’Atenció a la diversitat.

6.- El bloc de Juandom. Juan Domingo és un professional de l’ensenyament que s’ha dedicat a posar en el seu bloc, 150 recursos gratuïts per ajudar als docents i als alumnes a utilitzar les TIC.

7.- Lletres. Heu tingut la necessitat d’instal·lar algun tipus de lletra i no sabeu on buscar? Aquí teniu un lloc on trobar-ne unes quantes.

8.- Zamzar. Si algun cop tens la necessitat de canviar un arxiu sigui de text o de música i no tens el programari adient. aquí tens la solució.

9.- Blog per Educació Infantil. Activitats diverses pels més petits.

10.- Qué hacemos hoy. Bloc de recursos per a E.Infantil amb molts recursos i enllaços externs.

 

Benvolguts alumnes:

A les mestres de cicle Inicial ens agrada que pogueu practicar més els treballs que fem a l´aula.

Cliqueu damunt dels noms, que són adreces ,després cliqueu ABRIR i trobareu jocs per treballar més la numeració, el càlcul, fer problemes, exercicis de català, castellà, medi…..

Esperem que us divertiu!

RECURSOS NENS DE TRES ANYS

http://blocs.xtec.cat/elsitjarinfantil/nens-i-nenes-de-p3/http://blocs.xtec.cat/elsitjarinfantil/nens-i-nenes-de-p3/

http://www.xtec.cat/~msolduga/menu/finestra/mates.htm     mates