Últim carter

Hola família!
Últimament hem estat tan enfainats treballant Verdaguer que no hem tingut temps de repartir les cartes que dia rera dia deixem a la bústia de la classe de tercer. Voleu veure qui va ser l’últim carter i la il•lusió que ens fa rebre cartes dels nostres companys? Doncs aquí en teniu una petita mostra.

Teatro en castellano

.

Els nens i nenes de 3r. de C.M. a la classe de llengua castellana hem fet unes petites representacions de teatre. Ha estat molt divertit perquè nosaltres mateixos ens hem repartit els diferents personatges, hem assajat i ens hem confeccionat els complements per fer l’obra.
A veure si ens reconeixeu!.

Quina colla de contes!

.

Ja ha passat un altre mes! Avui dimarts ha arribat la Caro, la nostra conte-contes, amb la seva inmensa maleta carregada de llibres sensibles i màgics que ens porten mil missatges!. Voleu veure les cares que hi posem mentre els escoltem?

Taller de pa

.

Aquest dilluns vam anar a la Universitat Politècnica de Vic a fer un taller de pa que ens va agradar molt i va ser molt divertit. Voleu veure les fotos de tot el que vam fer?

El carter

Els nens i nenes de 3r fa un parell de setmanes que ens escrivim cartes i el divendres el carter reparteix el correu, estem tots molt il·lusionats per escriure i rebre cartes.
Mireu quina bústia i quin carter que tenim aquesta setmana!