Joc del trencaclosques

0

Aquí hi ha un trencaclosques amb tots els pingüins que formen la classe de P3.

Esperem que us divertiu fent-lo!!!!

Reflexió sobre la mirada dels nens i nenes!!!

0

Realment mai m’havia plantejat aquesta pregunta, però la trobo molt interessant i una qüestió a tenir en compte. Sempre he tingut molt en compte els infants, com es senten, com aprenen, com entenen les coses, etc.  A mi m’agrada molt la fotografia i sempre he pensat que cada persona transmet i capta coses diferents en una fotografia, encara que sigui del mateix lloc ja que no tothom es centra amb el mateix com a element principal, ni enquadra la foto igual, etc.

Per això trobo molt interessant fer activitats amb els infants i la càmera. I aprofitar perquè l’autor/a de la foto pugui explicar quina fotografia ha fet i què volia que veiéssim i després que els altres la puguin veure i puguin fer-li preguntes. Amb aquesta activitat es pot treballar molt el llenguatge verbal, la conversa, l’exposició d’un tema, etc. Es dona molta importància a l’autoestima de cada nen i nena ja que es senten importants i valorats, per tant és un treball emocional important. Es treballa també l’entorn i els diferents elements que ens envolten. I moltes coses més que es poden extreure. A part de treballar amb eines que cada dia més, formen part de la seva vida quotidiana, ja que estan acostumats a la imatge digital (mòbils, tauletes, etc.).

També em plantejo que se’ls ha d’oferir totes les eines que tenim al nostre voltant per tal que vagin enriquint-se i els ajudi a millorar els seus aprenentatges. Per tant, que siguin autònoms i que ells mateixos decideixin que necessiten  la càmera, l’ordinador o un llibre per buscar informació, la tauleta per buscar una cançó, etc.  i que com més a l’abast i més facilitat tinguin més complet serà el seu aprenentatge i més capaços seran de crear coneixements nous i adquirir-los ja que establiran una xarxa de coneixements més complexa i més lligats els uns amb els altres.

Per tant investigarem cap a aquest camí a veure cap a on ens porta. Segur que serà molt enriquidor i n’aprendrem molt tots plegats els uns dels altres.

 

 

 

SONS D’ANIMALS

0

AVUI HEM ESCOLTAT UNS SONS D’ANIMALS I ELS HEM GRAVAT. AQUÍ TENIU UNA MOSTRA.

PRESENTACIÓ NENS I NENES

0

AVUI HEM FET SERVIR EL MICRO PER PRESENTAR-NOS. AQUÍ TENIM UN EXEMPLE.

LOGOTIP DE L’ESCOLA

0

Aquest és el nostre logotip. L’escola es diu Parvulari de Sant Esteve d’en Bas i només tenim 3 cursos (P3, P4 i P5). Tenim un total de 28 alumnes, quasi tots són del poble mateix. Després van a fer Primària a l’escola Verntallat.

 

 

PARVULARI DE SANT ESTEVE D’EN BAS

0

 

 

 

            Aquí mostro una foto del Parvulari, que és l’escola on treballo.

 

Ha arribat la Castanyada!!!!!

0

Avui els nens i les nenes de la classe dels pingüins hem pintat dibuixos de Castanyes.

Aquí en teniu una mostra.

0

Benvingut/da a XTECBlocs. Aquest és el teu primer article. Edita’l o esborra’l i comença a fer ús del bloc!

Go to Top