Estem preparan uns plats per menjar molt especials.Quan estiguin fets,us deixarem la resepta.
Awa Houssain Ihssan
6 thoughts on “Els convidats”
Loli
Estic desitjant veure els vostres menús!Espero que aviat els tingueu preparats!Fins una altra!
Roser
Nyam, nyam, … se’m fa la boca aigua. Aquesta nit somiaré amb aquests plats que s’estan preparant.
olga
No em fet el plat pero avint el tindrem. També nosaltres estem decitgant ensenyar tel.
ets la loli de p3 de la nostre escola agnés armengol ?
Houssain,Ihssan,Awa
Montse
M’alegro molt de que esteu preparant receptes!!
La forma de preparar els menjars de cada país, és una bona ocasió de conèixer una mica més els costums dels nostres companys de classe.
Els amics de l’Armengolin estan preparant molts plats però de moment només tenen lletres. Paciència.
Us ensenyaran a fer des d’unes delicioses boletes de formatge fins a un suculent ou ferrat.
Loli Senciales
Hola alumnes de l’Agnès Armengol! Sabeu qui sóc?
Sóc la Loli i he estat llegint els vostres treballs i us tinc que felicitar pel vostre esforç!
Continueu així! Endavant grans escriptors!
Estic desitjant veure els vostres menús!Espero que aviat els tingueu preparats!Fins una altra!
Nyam, nyam, … se’m fa la boca aigua. Aquesta nit somiaré amb aquests plats que s’estan preparant.
No em fet el plat pero avint el tindrem. També nosaltres estem decitgant ensenyar tel.
ets la loli de p3 de la nostre escola agnés armengol ?
Houssain,Ihssan,Awa
M’alegro molt de que esteu preparant receptes!!
La forma de preparar els menjars de cada país, és una bona ocasió de conèixer una mica més els costums dels nostres companys de classe.
Els amics de l’Armengolin estan preparant molts plats però de moment només tenen lletres. Paciència.
Us ensenyaran a fer des d’unes delicioses boletes de formatge fins a un suculent ou ferrat.
Hola alumnes de l’Agnès Armengol! Sabeu qui sóc?
Sóc la Loli i he estat llegint els vostres treballs i us tinc que felicitar pel vostre esforç!
Continueu així! Endavant grans escriptors!