XXIII JOCS FLORALS 2011

El dia 8 de maig vam celebrar els XXIII Jocs Florals a La Monjoia. Primer, vam plantar flors i plantes, i els de l’AMPA ens van preparar un bon got de xocolota desfeta amb coca. Però aquest any hi va haver una petita novetat. Els nens i nenes de l’escola van treballar els bastoners i concretament els nens i nenes de primer i segon van dibuixar-los. La intenció era fer un trencadís amb els seus dibuixos. Doncs, gràcies a la col·laboració d’en Xevi i en Joan Carles, ho vam poder fer. Al matí en Xevi va dibuixar els bastoners a la paret i en Joan Carles el va ajudar portant el material necessari i un cop allà ens va ajudar fent la pasta. Va ser un treball cooperatiu molt divertit. Va participar tothom. Després d’això vam celebrar els jocs florals i finalment els bastoners i grallers van fer una actuació al pati de l’escola. Va ser un dia molt maco!!!

La festa de Nadal

Un any més hem arribat al final del 1r trimestre. Hem recitat poemes, hem cantat cançons, hem fet teatre… i aquest any hem celebrat l’aniversari de la Carme.

PER MOLTS ANYS, CARME!!!

LA CASTANYADA

UN COP MÉS HA ARRIBAT EL DIA DE LA CASTANYADA. EL DIJOUS ENS VAN VENIR A VISITAR EN PEPET I LA MARIETA I ENS VAN CONVIDAR A ANAR A LA FESTA DE LA CASTANYADA.

EL DIVENDRES AL MATÍ VAM FER PANELLETS I A LA TARDA VAM FER ELS JOCS QUE NOSALTRES MATEIXOS VAM INVENTAR. FINALMENT ENS VAM MENJAR LES CASTANYES I PANELLETS. ENS HO VAM PASSAR MOLT BÉ!!!!

XXII Jocs Florals

El diumenge 25 d’abril vam celebrar els XXII Jocs Florals a la Monjoia. A les 10h vam plantar plantes al jardí i vam menjar coca amb xocolata. A 2/4 de 12, els nens i nenes de CI i 3r, ens van representar la llegenda de Sant Jordi i tot seguit vam fer l’entrega dels premis dels Jocs Florals. Ens ho vam passar molt bé!

Divendres 23 d’abril

El divendres 23 d’abril vam celebrar el Sant Jordi a l’escola. Els nens i nenes de 6è vam fer una parada de llibres i roses i els nens i nenes de l’escola venien a buscar un llibre i una rosa. Els més petitons van venir amb el drac.

El follet valent

El follet valent

[kml_rm movie="rtsp://video.xtec.cat/ceip-lamonjoia/cantata.rm" width="352" height="288"/]

Els balls del carnestoltes[kml_rm movie=”rtsp://video.xtec.cat/ceip-lamonjoia/carnest09.rm” width=”352″ height=”288″/]

[kml_rm movie="rtsp://video.xtec.cat/ceip-lamonjoia/santjordi09.rm" width="352" height="288"/