Psicomotricitat

APRENC

Aquesta és l’última setmana de propostes i m’agradaria que compartíssiu amb els companys i companyes què heu après durant aquest curs  a psico. Coses de quan estàvem a l’escola i també durant el temps que hem estat a casa.

Potser heu après a construir una “caseta” amb els coixins, a pujar per la rampa de fusta sense mans, a saltar des de l’escala al matalàs gran, a fer equilibris, a posar-nos d’acord amb els altres a l’hora de planificar el joc, a preguntar a l’altre com vol que el gronxem,…, a practicar asanes de ioga, a guardar les fustes al calaix sense que se senti cap sorollet, a posar-nos capes i vestits…a escoltar als altres, a pensar quan ens equivoquem, a demanar les coses parlant, a trobar la calma després d’enfadar-nos, a cuidar dels companys, a escoltar-nos a nosaltres mateixos,…, a concentrar-nos, a tenir cura del nostre cos…

Jo també vull compartir què és el que he après aquest curs  fent psico amb vosaltres ( tant a la sala com a través d’ una pantalla) i és que el vostre joc expressa tal i com sou cadascú de vosaltres, que no s’hi juga  bé o malament, que cada dia apreneu grans i petites coses sense adonar-vos, que de vegades jugant podem expressar més coses que parlant, i que sempre jugueu de veritat.

I tu. vols explicar què has après?

Podeu fer un DIBUIX o també gravar un petit vídeo. Ho podeu penjar a la carpeta APRENC

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.