PSICOMOTRICITAT

EL NOSTRE COS

Hola nenes i nens de la cova, el cau, classe de timbals i  guitarres, Miró, Vang Goh i Dalí. 

Molts de vosaltres m’heu dit que us agrada molt practicar ioga, així que us he preparat uns vídeos per aprendre a fer més postures, que en ioga es diuen Asanes. 

Quan fem ioga millorem el nostre cos, la nostra ment i el nostre estat d’ànim. Va bé per  concentrar-nos,  relaxar-nos i sentir-nos bé amb nosaltres mateixos.

 Aquí aprendreu a fer asanes molt importants com la del Gat, la del  Gos mirant abaix, la Cobra i l’Abella. A veure com ho feu vosaltres? Clica la següent imatge per començar.

En aquest altre vídeo trobareu una altra petita sessió de ioga per practicar el Rugit del lleó.

Per acabar fent una mica de relaxació us deixo el vídeo de SA TA NA MA que significa canviar per créixer. Cal anar tocant el dit polze amb els altres dits de la mà alhora que diem SA TA NA MA. Aquí ho podreu veure fàcilment. Cliqueu a sobre.

Quan acabeu de fer el ioga o en un altre moment que us vingui de gust i estigueu tranquils i relaxats us proposo que feu el dibuix del vostre cos utilitzant llapis, retoladors, ceres…el que tingueu a casa. També podeu fer el vostre cos amb plastilina a sobre d’un full.

Podeu fer foto o vídeo  de la pràctica del ioga i/o dels dibuixos  i enviar-la a la carpeta EL MEU COS.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.