RECORDS DE PSICO

Des de psico també us trobem molt a faltar! Quan puguem tornar a l’escola tornarem a jugar a la sala: a saltar des de l’escala, a saltar des del mini tramp comptant fins a 10, a construir cases, vaixells pirates … rodolar, gronxar-nos al sac, jugar als Ninjago, a lladres i policies, fer clíniques veterinàries i hospitals per curar als malalts, tombarelles, amagar-se sota les robes, pujar a les motos, posar-nos les capes de superheroïnes i superherois i gaudir d’allò que sabem fer tan i tan bé: JUGAR!

Quan juguem creixem, aprenem a posar-nos d’acord amb els altres, a reconèixer les nostres emocions i les nostres formes de reaccionar davant les diferents situacions, a ser creatius.  Aprenem a comunicar-nos,  a conèixer les nostres pròpies capacitats i plantejar-nos nous reptes.

Ara que esteu a casa continueu inventant-vos històries, construïu les vostres casetes, jugueu amb diferents materials, construïu, dibuixeu, modeleu…

Us deixo aquí alguna foto de la última part de la sessió. Una forta abraçada a totes les nenes i els nens!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.