FOTOS CURS 2012-2013FINAL SEGON TRIMESTRE CURS 2.012- 2.013

Valoració del trimestreDia 8 de març: DIA DE LA DONA TREBALLADORA.

Fets històrics.Commemoració 8 de marçSETMANA CULTURAL

Nens i nenes de 5è.A:

Tal i com us he dit aquesta tarda, aquest cap de setmana haureu de fer 2 comentaris al BLOC.

Un l’heu de fer a l’apartat obert per la Mª José. Ha de ser informal i espontani, i el podeu fer durant tot el cap de setmana. Heu de fer referències a les disfresses tan “guapes” dels nens i nenes del CS.

L’altre text ha de ser sobre la Setmana Cultural que acabem de fer. Heu de valorar els tallers, les activitats complementàries, el Carnestoltes… En fi, tot el que ha format part de la Setmana Cultural.

Heu d’organitzar el text en paràgrafs, jo penso que 4 ó 5,en total entre 12 i 15 línies, amb un paràgraf de conclusió final.

Quan fem una valoració comentem els aspectes que creiem més interessants, els que més ens han agradat, com també aquells aspectes que s’haurien de millorar. També cal parlar de les actituds que hem tingut aquests 5 dies. El termini serà fins demà dissabte a les 21 hores. Recordeu que qualsevol incidència que hi hagi s’ha de justificar a l’agenda.

NO US OBLIDEU DE REVISAR EL TEXT i MODIFICAR-LO I CORREGIR-LO. AIXÒ ÉS IMPORTANTÍSSIM!

Bona feina i molt bon cap de setmana.

GregoriESTEM PANTALLATS?

EL PASSAT MES DE GENER VAM FER UN BERENAR-TERTÚLIA EN EL QUE EL PSICÒLEG DE L’AJUNTAMENT ENS VA OFERIR UNA XERRADA SOBRE EL TEMA “ESTEM PANTALLATS?
A CONTINUACIÓ US OFERIM LA PRESENTACIÓ QUE VAM VEURE AQUELL DIA PER SI US POT SER ÚTIL PER PARLAR-NE AMB ELS VOSTRES FILLS I FILLES.

 ENS DISFRESSEM VIRTUALMENT!!!CONCERT D’HIVERN

AQUÍ TENIU LA CANÇÓ QUE CANTAREM ENGUANY,L PODEU ANAR REPASSANT:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O0RPCU3FEJE&feature=youtu.be[/youtube]

 Creadores/as de Cuentos

Niños y niñas de 5è.B:

Estamos en el BLOC de 5è.a. El trabajo lo haréis desde aquí.
Os propongo hacer desde la asignatura de CASTELLANO un concurso de cuentos en el cual tenéis que participar todos y todas. De qué se trata? Os lo explico.

Tenéis que elaborar, crear un cuento durante el próximo fin de semana (9, 10 y 11 noviembre).

El cuento debe tener algún elemento mágico, por ejemplo, un lápiz que habla, unos animales que lloran, la Luna que visita la Tierra, unos duendes protagonistas que hacen el bien, etc. Eso sí, no vale hacer un cuento sobre luchas ni sobre sangre.

La estructura ya la sabéis: un principio, en el cual presentáis los personajes, los describís; el texto, donde se desarrolla el cuento, se dan los problemas; el desenlace o final, donde se resuelven o no los problemas.

Por tanto, podéis hacer un mínimo de 3 párrafos, entre 20 y 30 líneas. Por supuesto que debe tener un título, el cual lo pondréis al final.

Es conveniente que hagáis un esquema del cuento, o un borrador, sobre el cual vais trabajando. Cuando lo tengáis acabado, lo pasáis al BLOC.

MUY IMPORTANTE: debéis revisarlo para evitar faltas de ortografía.

Podréis votarlos durante la próxima semana, de lunes a viernes. Cómo hacéis la votación? Lógicamente, deberéis leerlos todos. A continuación, votáis los que creéis que son los 3 mejores: El primero, 5 puntos; el segundo, 3 puntos, y el tercero, 2. Vuestra votación debe ser objetiva, es decir, no debéis votar a vuestros amigos o amigas, sino que debéis votar aspectos como la originalidad del cuento, la imaginación, el tema que trate, que esté bien escrito, etc.

Bien, pues ya podéis ir pensando.

Gregori

 

 

 EL MOLDAU

ESCOLTEM MÚSICA DESCRIPTIVA, UNA POEMA SIMFÒNIC ANOMENAT “EL MOLDAU”. EL COMPOSITOR ÉS B. SMETANA, TAMBÉ GRAN PIANISTA TXEC.

LA MÚSICA DESCRIU EL RECORREGUT D’AQUEST RIU PER TERRES DE BOHÈMIA I MOLDÀVIA, A LA REPÚBLICA TXECA, DES DEL SEU NAIXEMENT FINS QUE ARRIBA A PRAGA.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XDjE6H5HqWk[/youtube]

 Riu Tordera

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1HjSSOMLi5s[/youtube]

 

Hola, nens i nenes de 5è A:
El treball del BLOC per aquest cap de setmana relaciona la imatge amb la paraula. M’explico.
Heu d’entrar a l’apartat del nostre bloc que es diu “RIU TORDERA” i veure un vídeo. Mentre el mireu heu d’anar pensant en les sensacions que sentiu, d’acord amb el paisatge, amb el que fan les persones que hi surten, amb la música…
A partir de tot això, heu de fer un text de caràcter descriptiu, un text d’aproximadament 3 paràgrafs, el qual pot tenir entre 10 i 15 línies.
Podeu començar així: “Aquest vídeo sobre el riu Tordera…”
En acabar, el reviseu i corregiu les faltes d’ortografia.
Vinga, doncs, segur que feu molt bona feina.
Ah!, sabeu per què aquest vídeo? Per començar a fer boca!
Recordeu que el dia 31 d’octubre ens tocarà a nosaltres!
Bon cap de setmana!