Mercat.MM

PRODUCTES FINALS

Després de fer l’estudi de mercat amb l’enquesta, el formulari i les votacions dels nostres companys i les nostres companyes dels altres cursos…

…ja tenim els productes finals que produirem i vendrem en el mercat!!

Ara ens falta buscar els materials per posar-nos a fabricar-los!

FORMULARI

Finalment per acabar amb la selecció de productes que realitzarem, necessitem la vostra ajuda! Aquí teniu un formulari per ajudar-nos a decidir, ens agradaria que contestéssiu les preguntes següents. MOLTES GRÀCIES!!

FORMULARI

VOTACIÓ PROTOTIPS

Per tal de continuar i ampliar l’estudi de mercat per poder acabar de fer la selecció dels nostres productes hem convidat als companys i companyes de P5, 1r, 2n i 3r a votar quins prototips són els que més els hi ha agradat.

Aquí podeu veure les imatges de com hem anat a les classes a fer el comunicat i de com han fet les votacions.

ENTITAT SOCIAL

Amb els beneficis de la nostra cooperativa ens agradaria ajudar a l’AECC.

Per tal de conéixer més sobre aquesta associació han vingut a classe a fer-nos una xerrada i explicar-nos quines accions fan i de quines maneres ajuden a les persones amb càncer i a les seves famílies. Ha estat molt interessant.

(Imatges)

ENQUESTA

Per tal d’ajudar-nos a acabar de fer la nostra selecció hem fet un estudi de mercat, hem sortit a preguntar a les famílies quins productes els hi agraden més i quins canvis farien.

Per veure les fotos feu click aquí:

PROTOTIPS

Un cop els hem presentat ha arribat el moment de fer un anàlisi d’aquests per tal de poder millorar-los i fer una selecció…

Ha arribat l’hora d’ensenyar-vos els nostres prototips! Després de les vacances de nadal hem presentat els nostres prototips que són els següents:

LEMA

Quan ens van fer el taller dels logos també ens van parlar de la importància de tenir un bon lema per la nostra cooperativa. Per grups hem pensat diferents lemes amb els quals ens identifiquem però creiem que el lema que ens representa millor és….

LOGO

Després de fer una votació el logo hem decidit que el logo de la nostra cooperativa sigui aquest!

Els alumnes de l’institut Carles Vallbona han vingut a fer un taller sobre com fer un logo, així que després d’aquest taller ens hem posat a fer els nostres logos i aquests han sigut els resultats.

CÀRRECS

Així ha quedat la organització de la nostra cooperativa:

La classe de 5è B hem constituït la cooperativa. Hem votat a qui ocuparà el càrrec de presidència, de secretaria i el de tresoreria. Hem proposat 3 noms per la cooperativa i estem esperant que l’ajuntament ens l’aprovi.

Continuem informant!

Atentament,

Classe de 5èB.