Sortida al Museu Arqueològic de Barcelona

Estimats pares.

El passat divendres 3 de febrer, els alumnes de 6è van anar al Museu Arqueològic de Barcelona.

Tot i que en un principi semblava que anar a un museu era avorrit, no va estar així. Primerament vam agafar el tren, un transport públic, que va ser tota una experiència. Una vegada vam arribar a Sants Estació ens van dirigit a la zona de Montjuic. va estar una passejada molt interessant, vam passar per carrers molt importants de Barcelona.

Una vegada vam arribar al Museu vam fer dues activitats, una xerrada informativa de la tasca d’un arqueòleg i de què estudia l’arqueologia, i vam visitar el laboratori on es restauren les peces trobades en diferents jaciments.

La segona part va ser molt entretinguda i divertida. Vam fer d’arqueòlegs “professionals”. L’objectiu era trobar peces antigues dins d’una zona d’excavació.

Us deixem unes fotos per que gaudiu d’aquesta experiència.

https://goo.gl/photos/dsw1diqEeaESdtT99

20170203_1330382

6a

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.