Promoció 2005 – Curs 2015-2016

Benvingut/da al bloc de 6è – Promoció 2005 de l’Escola Mestres Montaña.

Tutors:  6è A Manel Ballesteros, 6è B Anna Palacios.

6a1 6b1

 

Quant a Escola Mestres Montaña

L'escola Mestres Montaña és un centre d'educació infantil i Primària que depèn de la Generalitat de Catalunya, i regit per les lleis, disposicions i reglaments que aquesta determina. L'escola va entrar en funcionament el curs 1985 - 1986. Fins l'any1992 estava aïllada de la ciutat, situada entre els barris de Can Bassa i Sant Miquel, a la part sud de Granollers. A partir de l'any 1993 comença a urbanitzar-se la zona que envolta l'escola i actualment s'està configurant un nou barri al voltant del centre que culminarà en aquest any2005 amb la nova urbanització dels terrenys al voltant de l'escola. L'escola és un edifici construït l'any 1984 per Josep Martorell, Oriol Bohigas i David Mackay. És una construcció en planta baixa formada per dos cossos diferenciats. La planta s'estructura en un passadís central i uns passadissos laterals: els carrers que amb els seus eixamplaments, permeten activitats educatives complementàries a les aules que els envolten.
Aquest article s'ha publicat dins de General i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Promoció 2005 – Curs 2015-2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà