Tot el cicle (curs 22-23)

Sortida a Badalona Centre 

Després de convertir-nos en experts i expertes de Badalona, les classes de 3r i 4t hem visitat junts alguns dels llocs més emblemàtics de Badalona: Dalt de la Vila, L’esglèsia de Santa Maria, l’Ajuntament amb els gegants… I fins i tot el Dimoni d’aquest any, el Dimoni sense fum, plantat a la platja dels Pescadors! Ens ho hem passat genial!

Celebrem la Setmana Cultural

Durant tres dies hem dedicat totes les activitats a conèixer i endinsar-nos en les Festes de Maig de Badalona, unes festes molt importants i plenes de tradicions que cal conèixer com a Badalonins i Badalonines que som!

Aquí us deixem un tastet de què hem estat fent al llarg d’aquesta setmana tan interessant!

Fem un Taller de Percussió Africana!

Els i les alumnes de 3r i 4t hem fet un Taller xulíssim de Percussió Africana! Un noi expert en el tema ens ha explicat que Àfrica és un continent enoooorme, i que els instruments que tocaríem són concretament del Nord-Oest d’Àfrica. Hem tocat molts instruments, com ara el djembe, i al final fins i tot hem cantat una cançó! Ens ho hem passat genial!

 

Decoració de les portes a Cicle Mitjà

Aquest any hem començat el curs amb les piles ben carregades! Com cada any, a Cicle Mitjà ens agrada decorar la porta col·laborativament, per entrar a l’aula amb il·lusió.

Aquest any les temàtiques de 3r han estat enfocades al Medi Natural i Social amb els animals invertebrats i Els Planetes! A 4t s’han basat en dues artistes que els han cridat l’atenció: l’alemanya Georgia O’Keefe, molt floral, i la japonesa Yayoi Kusama, més geométrica! Mireu quines obres d’art!