4t (curs 22-23)

A 4T FEM TEATRE

Aquest trimestre hem estat dissenyant còmics molt xulos, amb personatges i històries molt interessants. Per això, hem decidit fer teatre d’alguns còmics de la classe, i els hi hem mostrat a l’altra classe. Ha estat molt divertit, i ens hem sentit com grans actors i actrius de la dramatització!

COLÒNIES 2023

Aquest maig, 4t hem anat de Colònies a una casa superguai! Hem fet tota mena d’activitats: Bosc vertical, tirolines, tir amb arc, i fins i tot hem construït cabanes! Tot i que només ha estat una nit, ens ha encantat! Quines ganes de tornar!

SORTIDA A LES MINES DE GAVÀ

Hem anat a descobrir les mines neolítiques de Gavà. Són les mines més antigues de toooota Europa, i resulta que hi extreien un mineral molt valuós: la variscita! L’hem vist, i és preciosa. També ens han explicat moltes coses sobre la Prehistòria, i com ens ha agradat tant,  ho continuem treballant a Medi amb el nou projecte sobre la Prehistòria!

 

CONCERT D’HIVERN 2022

Aquí teniu les actuacions del concert que es va fer a l’escola:

4t A

Conjunta amb 3r A

4t B

Conjunta amb 3r B

HAN ENVAIT EL PASSADÍS UNS METEORITS MOLT EXTRANYS…

El dimecres, va venir-nos a visitar l’Anna, de l’Obrador de la Riera a fer un taller de Plàstica. Ens va explicar que uns meteorits havíen entrat per les finestres de classe i s’havien transformat en cossos extraterrestres! Nosaltres, amb molta creativitat i gràcies als materials diversos, vam deixar-nos anar i vam crear aquests meteorits transformats, que després han acabat envaïnt el passadís de veritat.

Ha estat una experiència extraordinària i molt divertida, ens  ho hem passat super bé!

SOM PADRINS LECTORS DE P5!

Cada Dilluns a les 9 del matí, els padrins i padrines lectores baixem a llegir amb els nostres fillols i filloles a P5. Els primers dies ens vam donar a coneixer amb el nostre nom, i ara ja llegim molts llibres diferents, amb dibuixos ben interessants! D’aquesta manera, volem que els nens i nenes sentin gust per la lectura, un món infinit ple d’històries diferents!

 

SORTIDA AL MUSEU DE LES MATEMÀTIQUES

A 4t hem tingut la oportunitat d’anar al Museu de les Mates! Un lloc per aprendre i gaudir de les matemàtiques: geometria, patrons, laberints, mandales… Ens ho hem passat molt i molt bé!

https://youtu.be/aF0ifDl8oLM

SEMBREM I PLANTEM LES PRIMERES LLAVORS

Ja hem baixat a l’hort per començar a sembrar i plantar les llavors de moltes hortalisses! Enciams, pèsols, cols, fabes, i fins i tot carxofes i porros! Ens han explicat com caminar per les vores dels cavallons, i les diferents maneres de plantar segons el que plantem o sembrem. També hem après que un arbre triga moltíssims anys en créixer, i per això nosaltres cultivarem hortalisses de les quals podrem gaudir!

A PLÀSTICA TREBALLEM LA NOSTRA IDENTITAT

Qui sóc? Quines coses m’identifiquen? A Plàstica hem començat amb activitats d’art digital. Hem fet un Knolling amb els nostres objectes preferits, que és com una fotografia amb vista d’ocell. També estem creant autorrretrats amb la web “PixilArt” i fins i tot hem dissenyat el nostre propi avatar! És una manera diferent de representar qui som, i és molt divertit! 

COMENCEM A PREPARAR L’HORT!

Com cada any, l’alumnat de 4t es prepara per fer-se càrrec de l’hort de l’escola! Aquesta setmana hem arrencat les males herbes i preparat la terra, per aviat començar a sembrar i plantar les primeres llavors de temporada.

Hem treballat de valent!