3r (curs 20-21)

Finalment, quan les condicions sanitàries ho han permès, hem anat d’excursió. Va ser una excursió gratuïta en què vam aprofitar per conèixer una mica Badalona i la naturalesa que hi ha al Parc de Can Solei i Ca l’Arnús. També hem fet un taller sobre els refugis climàtics i, sobretot, hem pogut jugar junts fora de l’escola.

Aquí teniu els guanyadors dels Jocs Florals de 3r:

Aquesta setmana, ara que s’apropa Sant Jordi, hem rebut la visita de la Clàudia, una professional de la dinamització de la lectura que ens ha explicat uns contes.

Cada any participem al Pla de Consum de fruita a les escoles. Durant el curs escolar, una setmana de cada mes, es distribuirà fruita i/o verdura seleccionada en funció de l’estació de l’any, la proximitat de producció i la qualitat. La fruita es repartirà entre els nens i les nenes dins del recinte de l’escola perquè en consumeixin durant l’esmorzar.

En aquest vídeo podeu veure alguna de les activitats manipulatives que fem amb Innovamat:

A la sessió setmanal de Racons fem moltes activitats interessants:

Tot i que també estem utilitzant joguines, hem descobert altres maneres fantàstiques de passar-ho bé al pati

Des que va començar el 2n trimestre, gràcies al projecte PMOE, hem pogut recuperar pràctica musica gràcies a uns tallers setmanals organitzats per Xamfrà. A 3r, amb el Carlos, hem fet cançons, instrumentacions i fins i tot hem tocat l’ukelele.

Aquest curs tot és diferent i no hem pogut fer un concert de Nadal com és habitual a l’escola. Això no vol que no tinguem ganes de desitjar-vos unes bones Festes i per això us fem arribar en vídeo cançons i poemes que cada curs ha preparat per felicitar-vos. Esperem que us agradin!

Aquest curs tan especial estem fent els patis per separat els alumnes de 1r, 2n i 3r i els de 4t, 5è i 6è.

Els de 3r fem el pati sense joguines però ens ho passem d’alló més bé. Igual fem rams de flors amb fulles seques que dibuixem amb les fulles un cor.

Un dia vam apilar fulles i ens van servir per saltar. Un altre dia ens vam entretenir observant bitxos bola, havia plogut i n’estava ple.