Tercer (curs 19-20)

CONCERT INSTRUMENTS DE VENT

MUSEU DE LA CIÈNCIA I LA TÈCNICA DE TERRASSA

Els alumnes de 3r hem anat al Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa per realitzar un taller (“Vine a fer ciència”) per tal de conèixer el mètode científic i com es formulen hipòtesis tot partint d’experiments on havien de calcular massa i volum d’uns objectes i d’altre on havien de fer una hipòtesis sobre què havia passat amb un got d’aigua on ja no hi havia aigua…. curiós no?

Abans de començar vam fer un petit recorregut pel museu… quina passada!

FANG

Els alumnes de tercer hem fet fang a l’hora de plàstica. Uns s’han decidit per fer creació lliure, d’altres un medalló i un altre grup per fer un tres en ratlla.

Primer hem treballat una mica el fang. L’hem estès amb el corró i després li hem començat a donar la forma fins a obtenir el que podeu veure a continuació.

Hem fet veritables obres d’art!!

Concert de Nadal

Aquí teniu les actuacions que vam fer a l’escola, per si algú no va poder venir i en vol gaudir. Teniu primer l’actuació de 3r A i després les de 3r B.

X Paralimpíades al Pau Picasso

Un any més hem celebrat a la nostra escola unes paralimpíades amb els alumnes de 3r i 6è.  I aquest any ha estat la desena edició.                                                                                                  El passat 10 d’octubre vam practicar diferents esports i jocs adaptats a les persones que pateixen algun tipus de discapacitat física: vam practicar boccia, volei adaptat, eslàlom, bàsquet en cadira de rodes i activitats per a invidents.
A la tarda vam acabar amb una conferència amb el Paco Ordoño i el campió mundial de tennis de taula Jordi Morales. L’experiència ha estat com sempre enriquidora i molt divertida. Aquí teniu un vídeo on podreu aprendre moltes coses de les capacitats dels éssers humans.