Tot el cicle (curs 18-19)

50 ANIVERSARI BARRI NOVA LLOREDA

En commemoració del cinquanta aniversari del barri de Nova LLoreda, l’escola va decidir donar a conèixer el nostre barri als nostres alumnes. Es per això que es va realitzar una setmana cultural dedicada al barri i on es van realitzar diferents activitats en relació a l’esdeveniment. Una d’aquestes activitats va ser una passejada pel barri per conèixer llocs emblemàtics i amb història del barri. Aquí us mostrem un petit vídeo del nostre passeig.

SERRALADA MARINA
El passat dia 2 d’abril, els alumnes de Cicle Mitjà vam realitzar una sortida a la Serralada Marina, amb la intenció de tenir contacte amb la natura, gaudir d’un dia lúdic i ser conscients de la contaminació mediambiental que hi ha al nostre entorn. Vam contribuir amb una petita neteja de l’espai on ens vam aturar a dinar.

TEATRE ANGLÉS

El passat divendres 5 d’abril els nens i nenes del cicle mitjà vàrem assistir a un teatre en anglès, per veure l’obra anomenada “Billy Banjo”. Ens ho vàrem passar genial ja que ens sabíem la cançó, que l’havíem practicada abans, i vàrem estar cantant i animant, com un membre més de l’obra. A més, vàrem ser partícips d’aquesta també a dalt de l’escenari!

DECORACIÓ PASSADÍS (Tardor i Castanyada)

Amb motiu de la tardor i la festa de la castanyada, els alumnes del cicle mitjà hem elaborat unes fulles de cartolina amb diferents colors per tal de decorar el passadís. Han quedat molt boniques!!

Tot seguit hem aprofitat alguna sessió de plàstica per elaborar les nostres pròpies paperines per ficar les castanyes el dia de la castanyada. Mmmm…. estaven boníssimes!

Ah i com no… a la tarda sessió de cinema “El retorno de las brujas” de Disney.

Aquí teniu un petit recull.