Tercer (curs 17-18)

LABORATORI 3r

Els alumnes de tercer, al llarg  d’aquest curs, hem anat alguna sessió al laboratori per experimentar i comprovar coses que se’ns diuen que passen o són  i volem comprovar-les per nosaltres mateixos.

Per exemple hem comprovat el greix que tenen certs aliments i les propietats que té l’aigua (gust, olor, color).

La veritat és que hem aprés molt.

 

MUSEU AGBAR (Cornellà). “LES FORMES DE L’AIGUA”

Aprofitant l’estudi del cicle de l’aigua, hem fet una sortida per continuar parlant de l’aigua, les seves utilitats, com arriba a casa, com estalviar… i fins i tot veure quin impacte pot tenir sobre la naturalesa.

MUSEU DE LES MATEMÀTIQUES (Can Mercader-Cornellà)

Els alumnes de tercer, amb motiu de l’estudi de les figures geomètriques, hem fet una sortida al Museu de les Matemàtiques situat al parc de Can Mercader a Cornellà. Primerament hem fet una sessió de racons de jocs relacionats amb la geometria (tangram, simetria, sèries…) i després una segona part on vam construir diferents formes a partir de cossos geomètrics (triangles, rectangles, pentàgons, exàgons i rombes). Ens ha agradat molt i ha estat força divertit.

RACONS

Els racons són molt variats: de matemàtiques, de català, de jocs, d’anglès, de llengua… Els sis racons es mantenen durant 6 setmanes amb la idea que tots els alumnes passin per tots els racons i puguin gaudir de tots. Ells ja tenen clar que no es poden repetir, doncs cada setmana apunten el que fan i el valoren un cop acabat.

 

DIA DE LES JOGUINES 3r

Després de les vacances de Nadal i que els Reis Mags es van portar molt bé, vam voler gaudir d’un dia de joguines tots junts. Ens van portar moltes coses… ha estat una tarda fantàstica i divertida!

 

CONCERT NADAL 3r A

CONCERT NADAL 3r B

 

CONTES DE TARDOR

Els alumnes de cinquè ens han explicat uns contes tot representant-los. Ho han fet genial i ens ho hem passat d’allò més bé.