Curs 2017-2018

FELICITACIÓ DE NADAL 2017

Aquí teniu una felicitació especial dels tutors i especialistes del Cicle Mitjà. Desitgem us agradi. Bones festes i Bon Nadal!!

Sortida Can Solei i Ca L’Arnús

El passat dia 7 de novembre els alumnes de Cicle Mitjà van realitzar una sortida al parc Can Solei i Ca L’Arnús per tal de conéixer una mica més l’entorn de la nostra ciutat i gaudir d’un dia al parc tot coneixent i observant alguns dels arbres que hi ha al parc com ara el Pi Pinyoner, el Xiprer i el Plataner. Va ser una sortida força divertida i agradable.

VIII Paralimpíada al Pau Picasso

Un any més hem celebrat a la nostra escola unes paralimpíades amb els alumnes de 3r i 6è. El passat 27 d’octubre vam practicar diferents esports i jocs adaptats a les persones que pateixen algun tipus de discapacitat física: vam practicar boccia, volei adaptat, eslàlom, bàsquet en cadira de rodes i activitats per a invidents.
A la tarda vam acabar amb una conferència amb el Paco Ordoño; jugador de bàsquet en cadira de rodes d’equips com el Barça o la Penya.
L’experiència ha estat com sempre enriquidora i molt divertida. Aquí teniu un vídeo on podreu aprendre moltes coses de les capacitats de l’ésser humà.