Creixem sans.

Un dia a medi l’Àngel ens va donar un dossier per fer.

El dossier es diu creixem sans perquè tinguem una vida saludable i ho fem sabent quines coses hem de menjar més o menys. També hem fet activitats com per exemple l’ última activitat que vam fer que consistia en posar el nom i la funció de les parts de l’ aparell digestiu. També l’ Àngel ens va ensenyar una pàgina web que es diu edu natura, en aquesta web hi ha jocs i més coses.

També vam fer una reunió amb pares, mares i fills. La reunió es tractava d’unes maletes que dintre hi havia diferents activitats. Parlaven sobre el que menjàvem i fèiem a casa. Quan vam acabar les activitats vam separar els nens a una aula i els pares i mares a una altra. Els pares van parlar d’alguna cosa que no sé però els nens van dibuixar el seu menjar preferit i després ho vam comentar amb els pares.

dsc_0444 dsc_0453 dsc_0454

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *