Sortida de tercer a Can Coll

El passat 27 de novembre els grups de tercer, Pingüins i Egipte, vam fer una sortida, per treballar el projecte de medi natural “Les plantes” al Parc natural de Collserola. Ens van acollir molt bé al Centre d’educació ambiental de Can Coll i vam poder fer dues activitats força interessants: l’observació d’una planta i un intinerari pel bosc amb una mica d’aventura. Estem tan contents de l’experiència que volem que sabeu que també fan activitats per les famílies, fins i tot, els caps de setmana. Us deixem l’enllaç: http://www.parcnaturalcollserola.cat/pages/cancoll

DSC_0172.redimensionada

DSC_0180.redimensionada

DSC_0186.redimensionada

DSC_0196.redimensionada

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *