Qui som?

Qui som? Bé, en realitat som tots! Però començaré explicant qui sóc jo…

Sóc la Laura Ceamanos, Pedagoga i Mestra d’Eduació Primària especialitzada en noves tecnologies. M’agrada innovar, crear, descobrir, investigar, elaborar… de tot que estigui relacionat amb el món educatiu.

Sóc de l’opinió que un mestre ha d’estar despert, actualitzat, ha d’observar allò que el rodeja i establir connexions amb el dia a dia per així tenir una oportunitat d’ensenyar i d’aprendre quelcom a hom, ha de saber treballar en equip, ha d’aprendre dels seus companys i aprofitar tot el que el pugui nodrir, s’ha de llençar a la piscina, ha de provar, tocar, experimentar, equivocar-se… Ja veieu que sóc força inquieta i desperta!

Per això, vaig pensar que seria una bona idea crear un blog en el qual poder compartir tot aquell material, de tipus documents, vídeos, articles, notícies, assaigs, activitats, etc. que ajudi als professionals del món educatiu a créixer tant personalment com professionalment.

Per tant, els autors d’aquest blog serem tots! Així que tot aquell que hi estigui interessat a contribuir-hi, pot posar-se en contacte amb mi.