Auca de Joana Raspall

Aquí teniu, que carall!
l’auca de la Raspall.

Així comença aquesta auca dedicada a l’escriptora i poetesa santfeliuenca en l’any del seu centenari. Publicada al bloc La paret de les aques de l’IES Pius Font i Quer de Manresa, amb text de Joan Vilamala (professor del centre).

Al mateix bloc hi podeu trobar moltes auques més, la majoria il·lustrades.  També hi trobareu diversos enllaços interessants sobre les auques:

El proper 13 de juny la Joana Raspall farà 100 anys. El juliol passat l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat va declarar el 2013 L’any Joana Raspall. Al llarg de tot l’any hi ha actes en honor seu. Vegeu-ne l’agenda. També podeu fer seguiment de notícies sobre ella al bloc  Tot el que puc trobar sobre Joana Raspall Juanola. I, des de fa uns mesos, també podemu seguir els teus tuits: @JoanaRaspall.

Quant a Joan Sedeño

Mestre de primària Centre de Recursos Pedagògics Baix Llobregat VII
Aquest article ha estat publicat en Blocs, curiositats-curiosidades, Llengua. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *