TALLERS ARTÍSTICS

L’HORT MIRALLETES!

Estem molt contents i contentes  amb el nostre hort!! Poc a poc veiem com va creixent tot el que anem plantant. A més del que ja teniem hi vam plantar patates i api! Mireu com han crescut!!

Si vols veure més fotos clica AQUÍ

CUINA

Ahir varem cuinar crestes de xocolata!!!!! Vam riure, experimentar , compartir i gaudir d’allò més a la cuineta de l’escola!! Bons moments que fan comunitat !!!

Si vols veure més fotos clica  AQUÍ

Taller de Modelatge

Avui al taller de modelatge hem pintat les figures que vam fer l’altre dia!!

CUINA

Aquesta setmana al taller de cuina hem fet crepes!! Ha estat genial. Hem fet la massa amb farina, llet i ou ho hem batut i ho hem posat una estoneta a la nevera. Després hem netejat les maduixes i les hem tallat per farcir les crepes amb xocolata i dolçes maduixetes!! Si us animeu és una recepta fàcil de fer i deliciosa.

Si vols veure més fotos clica AQUÍ

EXPERIMENTA!

Aquesta setmana hem començat un nou taller: EXPERIMENTA!

Hem pujat al laboratori i hem agafat materials diversos per jugar i experimentar. També  hem agafat lupes per observar als cargols i hem fet uns experiments barrejant  “coses”  amb aigua… Ho sabeu que la sal i el sucre els remenes a l’aigua i desapareixen? I que l’oli no hi ha manera de barrejar-lo amb aigua?

Clica per veure més fotos

Al taller de MODELATGE hem trobat un tió i un altre i un altre…

Si vols veure més fotos clica aquí

Al taller de MODELATGE hi hem deixat petjada!!

 

Taller de l’hort

Al taller de l’hort hem fet molta feina!! Hem omplert les jardineres i hem plantat enciams, cebes, escarola, bledes, faves i julivert.

Esperem que creixin!!

Si vols veure més fotos fes clic aquí

Taller de Modelatge

El taller de Modelatge ja està en marxa! I de moment ja hi tenim uns quants cargols!

Si vols veure més fotos clica aquí

Taller “Barreja de colors”

Sabeu que hi ha colors que surten de barrejar altres colors?. Doncs aquesta és una de les coses que experimentem fent aquest taller. També deixem anar la nostra imaginació i creativitat jugant amb els colors, bufant o deixant lliscar la pintura per fer camins, esquitxant amb el pinzell, tirant gotes de colors…  Ens han quedat unes “obres” precioses!

cliqueu per veure més fotos

Taller “Cuinetes”

Avui al taller de cuinetes hem fet unes delicioses broquetes amb fruites i les hem regat amb pluja de xocolata!!! Hem pelat, tallat, punxat i devorat aquesta delícia.

clica per veure més fotos

Taller de dansa i moviment!

Avui al taller de dansa, ens hem traslladat a la plaça de Sant Pere de Berga i hem fet de diables amb la dansa dels Plens de la Patum!

[youtube]https://youtu.be/CTcqbeyqB90[/youtube]