Santa Cecília. Patrona dels músics

 Qui era Santa Cecília?

Santa Cecília va néixer un 22 de novembre . Se la considera la patrona dels músics des del 1594 en que el Papa Gregori XIII la va nomenar “Patrona de la música”. El motiu pel qual se la va considerar una persona important pels musics és perquè a l’any 230 la van voler matar ofegada amb els vapors de l’aigua calenta ja que era una cristiana creient. Mentre intentaven que s’ofegués ella no feia res més que cantar lloances a Déu Nostre Senyor. En veure que no la podien matar ofegant-la van decidir decapitar-la. El botxí ho va intentar fins a 3 vegades fins que va fugir corrents ja que deia que era un miracle. Santa Cecilia va morir tres dies després a causa de les ferides.

EL DIA DE SANTA CECÍLIA SIGUES MÚSIC PER UN DIA!

https://youtu.be/xD5L_Mu9nz0

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *