Quart dia de la Setmana Cultural

Hola a tots i totes!

Durant el dia d’avui els nens i nenes de la Comunitat de Grans hem reflexionat sobre el concepte de Bellesa des del vessant científic i el filosòfic. Hem exposat els nostres punts de vista en un Debat Socràtic. En aquests debats, els participants exposen de manera ordenada, coherent i breu les seves idees tot respectant les dels altres i el torn de paraula. La premisa és que no hi ha idees bones ni dolentes ja que es tracta l’opinió de cadascú. Hi ha tres rols: debatents, observadors i ajudants.

Ha estat un gran exercici en que tothom ha tingut la seva funció, s’han sentit escoltats i han pogut expressar-se lliurement sense por a ser jutjats.

Si cliqueu la frase d’en Sòcrates accedireu a les imatges que hem enregistrat:

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *