comentaris sobre la lectura.

Us presentem un enllaç on podeu trobar algun comentari sobre el llibre que ens hem proposat en aquest primer club de lectura de tot  el centre. A més podeu trobar altres lectures molt interessants sobre el tema  i també sobre temes en relació a la guerra. Animeu-vos a mirar aquests enllaços i animeu-vos a participar.

activitats de la Memòria i Dignitat

Dins les activitats que el centre desenvolupa i relacionat amb el Pla de Millora, durant el més d’abril i Maig farem un seguit d’activitats sobre l’holocaust,el racisme, la xenofòbia , la repressió etc. D’entre totes aquestes activitats volem destacar el primer club de lectura obert a tots els membres de la comunitat del centre, pares, professors, alumnes, personal no docent etc. Ens endinsarem en l’aventura de compartir entre tots la lectura d’un llibre “El noi del pijama a ratlles”. Pensem que compartir lectures amb els fills, poder-les comentar, aportar opinions i fer un col·loqui entre tots  pot ser molt enriquidor i pot col·laborar a la divulgació de la lectura i a l’interés de tots per l’aprenentatge, la reflexió i la cultura.

Teniu tota la informació penjada, nomes cal que obriu el bloc on consta el programa i l’explicació de l’activitat. També els vostres fills arribaran amb la informació que els professors hem donat a l’aula.

Us demanem la màxima participació.

La millora de les competències bàsiques. L’expressió escrita.

No és cap descobriment que escriure és l’eina de verificació sustancial de qualsevol procés d’aprenentatge. Algú pensarà que llegir encara és més important (de fet és la via d’accès principal). Doncs bé, un dels objectius del Pla de Millora és el treball de l’expressió escrita en àrees no instrumentals. Ho estem fent a Primer d’ESO. Des d’ara us anirem explicant què hem fet i com ho hem fet.

Presentació del Bloc

Hola,

En aquest bloc teniu tot el projecte de PLA DE MILLORA (2007-2010) de l’IES de Viladecavalls (Viladecavalls, Vallès Occidental). Procurarem incorporar tots els materials, les actes, les valoracions i els documents que genera i crea el nostre Pla de Millora. Sou convidats a dir la vostra.