CONTES PER TELÈFON de GIANNI RODARI

Les mestres de cicle mitjà cada dijous enviem un conte  per whatsapp als nostres alumnes en diferents formats. Aquí els teniu!!!

1r conte: Anem a inventar números (teatralitzat)

2n conte: Moltes preguntes (explicat)

3r conte: El sol i el núvol (stop motion)

4t conte: Embolicant la troc (teatralitzat)

5è conte: A dormir, a despertar-se (explicat)

VIDEOPOEMA GAT DE CUA BLANCA

Les nenes i nens de cicle mitjà,  veient els videopoemes dels cracks de cicle superior, també s’han preparat un poema de Marià Manent que es diu el Gat de cua blanca.

Mireu, mireu que bé que ho han fet!!!!!

3r A

 

3r B
 

4t A
 

4t B


What do you want to do ?

New mail

PUNTS DE LLIBRE

Aprofitant el mes d’abril, mes literari, hem proposat als alumnes, des del confinament, fer un punt de llibre per al pròxim carnet de la biblioteca, és a dir, per al curs vinent. El dibuix que més ens agradi serà el nou punt de llibre de Cicle Mitjà i de Cicle Superior del curs 2020-2021.

La temàtica proposada és sobre DRACS.. Podeu inventar-vos qualsevol drac, això sí, ha de ser pintat o resseguit amb retolador negre o llapis de color negre.
Vinga, animeu-vos que segur que quedarà molt bé.

ALGUNS DELS PUNTS DE LLIBRE DE CICLE MITJÀ
3r A

3r B

VIDEOPOEMES DE CICLE SUPERIOR

Durant aquests dies de confinament, i essent l’abril un mes literari, els nois i noies de cicle superior de la Farga han fet uns videopoemes. Els han enviat per whatsapp a les tutores i tutors i hem decidit penjar-los en aquest bloc.

 

AVIÓ
TORTUGAELS BIGOTIS


TOCAR CEL


TODO ESTÁ EN SU SITIO

>

 

La Ratolineta del Mur Vermell

A 4t hem explicat un conte molt bonic. Es titula La Ratolineta i el mur vermell. Després d’haver fet tertúlia literària del conte, ens hem posat per grups i hem confeccionat titelles de pal, hem assajat el paper dels diferents personatges i finalment ho hem gravat i representat.  Esperem que en gaudiu tant o més que nosaltres.

El problema

Els nens i nenes de 3r han treballat aquest llibre.

A partir d’aquí i, a través d’una plantilla d’una planxa, cada nen i cada nena ha fet un dibuix ben diferent i molt bonic sobre aquesta forma cremada.
Aquí en teniu els exemples.