4t – Espai de matemàtiques manipulatives

Des del mes de febrer els nenes i nenes de 4t tenen quinzenalment una sessió de 90 minuts a l’Espai de Matemàtiques Manipulatives.

Durant aquesta estona els infants s’apropen a les matemàtiques d’una manera lúdica a través de diferents propostes amb material manipulatiu, àbacs, reglets, material Base-10 i d’altres a través dels quals guanyen agilitat de càlcul mental, així com fan el pas previ cap als algoritmes.

A través dels materials els infants van trobant les seves pròpies estratègies de càlcul i la manipulació els ajuda a anar consolidant conceptes que ja han estat treballats prèviament a l’aula o que s’introdueixen a través d’un joc determinat.

Us compartim unes quantes fotografies d’algunes de les sessions de l’Espai de matemàtiques manipulatives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *