LES ANNES I LES BOLUMARS FEM RACONS DE NUMERACIÓ

Ens iniciem en el concepte de nombre tot manipulant diferents materials que ens ajudaran a començar a interioritzar el comptatge i la numeració, tot establint una bona correspondència entre la grafia i/o símbol i la quantitat que volem representar. Ho fem a partir dels jocs de taula, de la manipulació de materials,  de la vivenciació de situacions quotidianes a l’aula com per exemple en el càrrec de la llista; on mirem els infants que han vingut a l’escola i els que s’han quedat a casa. També aprofitem moments en els que sorgeixen problemes orals on han de posar en marxa el comptatge per mirar de resoldre’ls,…

Voleu veure algunes fotos de com ho fem???

P3A ANNES

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *