Les Annes i les Bolumars visiten la granja de Can Mas!

Ha estat un dia molt intens i complert!

En arribar i després d’un bon esmorzar, comencem la visita a la granja. Comencem per veure els petits pollets i aneguets. Quina sorpresa hem tingut quan un ou s’ha començat a trencar i hem tingut l’oportunitat de veure, en directe, com naixia un pollet…

Continuem pel corral de les gallines i els conills. Els observem, els toquem i ajudem a donar-los el menjar. Tota una experiència.

Anem a les corts dels porquets i després a visitar l’Elvis, el pony de la granja!. Quina super experiència hem tingut al poder-lo muntar.

Tot seguit anem al camp de naps i omplim un cabàs de fulles per portar-li a les vaques. S’ho han menjat tot. veiem com munyen a la vaca Tona i coneixem a la seva cria, un petit vedellet que només té 15 dies.

Acabem la visita a la granja entrant al tancat on estan les cabretes i les ovelles.

Després de tanta feina, ens hem guanyat un bon dinar. Omplim la panxa, descansem, juguem i agafem forces per completar el dia amb un passeig pels camps en el remolc del tractor.

No ens hem deixat res…. Ha estat un dia a la granja genial i difícil d’oblidar. Ben segur que tots i totes voldrem repetir.

P3A: ANNES

P3B: BOLUMARS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *