Fem torró de xocolata a la classe dels ruquets

Per acabar el trimestre amb un bon gust de boca, avui hem fet torró de xocolata. ens hem convertit en cuiners i cuineres i hem anat seguint els passos que la recepta ens deia. Primer, això sí, hem netejat molt bé les taules i les nostres manetes. Un cop tot preparat, hem anat desfent la xocolata negra, la xocolata amb llet,  la xocolata d’ametlles, i la d’avellanes. Tot  al microones!. Després li hem afegit una mica de mantega i, per acabar, uns quants cereals d’arròs. Hem posat tota la barreja en un motlle de silicona i ho hem posat a refredar a la nevera. A la tarda ja ho teníem a punt per berenar.

Ha estat una molt bona experiència. Us animo al fet que que ho proveu a casa.

Bon nadal!!!

 

https://photos.app.goo.gl/Pkwr5rzETcF4eYCR8

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *