Dia a dia dels gatets

Hola famílies,

Des de principi de curs fins ara, la classe dels gatets ha evolucionat. Com podreu veure a les fotos, ara ja estem adaptats, al matí ja no plorem. Mirem contes tranquil·lament quan acabem d’esmorzar. A l’estona del pati juguem molt. Ens ajudem  i ens cuidem els uns als altres. Ens relaxem després de les classes de psico. Riem molt, però també ens sabem concentrar quan cal. També hem après a fer cares de gats: amb els ulls, el nas, la boca, els bigotis i les orelles.

Un dia va venir el Bernat Giménez, un exalumne de l’escola que actualment està estudiant  a l’Institut del Teatre (3r de dansa clàssica). Tots vam quedar fascinats de com ballava i les piruetes que feia.

Esperem que us agradin les fotos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *