ESPAI DE LABORATORI: RUCS I FORMIGUES

Iniciem el nou curs amb un laboratori farcit d’experiències i materials. Això ens permet manipular i aprendre a partir dels sentits, les característiques i propietats del elements del nostre entorn.

El nostre laboratori, està dividit en diferents espais: textures, elements naturals, metalls, pesos, rampes i taules de llum. Dins d’aquest espai els infants poden circular lliurement segons els seus interessos. En acabar la sessió, fem un retorn verbal de quines han estat les seves experiències. Puntualment canviem la dinámica habitual per fer un experiment dirigit. En aquest cas, els demanem que facin hipótesis i mitjançant l’experimentació, arribem a  conclusions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *